top section img

Despre noi

Atentie! Zona speciala pentru gameri.

Pentru ca la randul nostru suntem niste gameri infocati, tehnologia este placerea noastra vinovata.

Aryogaming este un internet café adus la high level, gandit special pentru a crea locul perfect pentru gameri. Vei intra intr-un mediu social unic, care redefineste modul in care joci cele mai tari jocuri video cu prietenii. Am ales cele mai performante calculatoare, monitoare, scaune speciale de gaming si un design futurist, care sa te transpuna usor in spatiul virtual al jocului.

Creat in parteneriat cu Lenovo Romania si in colaborare cu Flax Computers, Aryogaming devine destinatia gamerilor invingatori. Nu ne-am jucat cand a fost vorba de alegerea celor mai bune produse pentru eSport, ca sa ne asiguram ca vom juca in cele mai bune conditii.

E timpul sa nu-ti mai imaginezi cum ar trebui sa arate locul perfect pentru gaming si sa vii sa-l testezi.

Rezerva-ti locul si intra in competitia celor mai buni gameri care folosesc cele mai bune echipamente!

Secolul XXI este cu siguranta momentul in care offlineul si on-line-ul se imbina perfect, iar gamingul este cu siguranta cel mai interactiv mediu. Construim o comunitate puternica de #AryoGameri si pentru asta am construit cea mai moderna sala de gaming din Romania. Aryo Gaming Center este aici langa tine pentru ca vrem sa iti aducem o provocare la nivelul potrivit si recompense pe masura!

Vino sa experimentezi gamingul la un alt nivel. Intra in comunitatea #AryoGamerilor si iti deschidem noi oportunitati sociale. Gamingul este divers, de la claculatoare la telefoane mobile sau chiar banalele jocuri FLASH. Aryo Gaming Center te duce intr-un alt univers, intr-un univers digital in care vei experimenta cele mai tari senzatii.